Настій плодів чорної смородини підвищує апетит, покращує травлення, обмінні процеси в організмі, має загальнозміцнюючу, тонізуючу, протизапальну властивість. Його можна використовувати для підвищення природної стійкості дитячого організму до інфекційних захворювань. Напій виготовляється шляхом запарювання і довготривалої витримки при високій температурі з додаванням цукрового сиропу.
СКЛАД, ВАГА, ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ |
|
Склад |
Вода питна, чорна смородина, цукор-пісок |
Вага |
200 г. |
Термін придатності |
36 годин при t від +2 до +6 ° С |
ХАРЧОВА (ПОЖИВНА) ЦІННІСТЬ У 100 Г. ПРОДУКТУ
|
|
Білки |
- |
Жири |
- |
Вуглеводи |
10 г. |
Калорійність |
40 (167 кДж) ккал. |